Krispiga chokladbollar
27.08.2014 22:43
Portioner: 10
Krispiga chokladbollar
175 g mjukt smör
6 msk sukrin melis
0.5 dl kokoschips
150 g kokosflingor
5 msk kakao
0.5 dl hasselnötsmjöl
1 msk kallt kaffe
Lägg smör i en skål. Tillsätt sötningsmedel och rör om med en gaffel. Krossa kokoschipsen i handflatan och tillsätt i smörblandningen tillsammans med övriga ingredienser. Spara en del av kokosflingorna.
Blanda allt noggrant med händerna och forma till bollar. Rulla dem i resterande kokosflingor. Ställ i kylen i cirka 1 timme. Avnjut med en kopp kaffe eller te. Smaksätt med lite hackad choklad, 1 msk kakao eller 2 msk likör, minska då på sockret.
23 g 274 g 13 g
Energi:
266 kcal
Protein:
3 gram
Fett:
27 gram
Kolhydrater:
1 gram
Allt detta goda är hämtat från https://lchffamiljen.se/